Com Arribar per Sant Celoni

1. SORTIDA AP7 Sant Celoni.

2. A la rotonda, agafeu la segona sortida direcció a C-35 direcció Sant Celoni, a 30 metres trobareu una segona rotonda.

3. A la rotonda, agafeu la primera sortida direcció Sant Celoni, i incorporeu-vos al braç d'entrada a la carretera C-35. Direcció Sant Celoni.

4. A 150 metres veiem a l’esquerra la benzinera de Repsol, dons nosaltres girarem a la dreta, en conte que a 30 metres hi ha una rotonda, agafarem la quarta sortida direcció Sant Celoni que ens farà passar per sota de la carretera C-35 i desseguida per sota de la via del tren.


ARA JA SOM DINTRE DEL POBLE DE SANT CELONI.


5. A la quarta travessia girarem a l’esquerra, a la cantonada hi ha la Wolksvagen.

6. A la primera travessia girarem a la dreta i a la propera girarem a l’esquerra, per agafar l’avinguda de la Pau. Anirem sempre rectes fins arribar a la rotonda que ens fa sortir del casc urbà (500 metres aprox.)

7. A la rotonda agafarem la segona sortida, i a uns 50 metres a l'esquerra trobareu un primer cartell de Masia Can Turro, NO L'AGAFEU, us faria passar per un camí en mal estat, continueu rectes i a uns 300 metres trobareu un altre cartell a l'esquerra on indica Masia Can Turró, ara si que girarem a l'esquerra.

(Si us passesiu el trencall, a 100 metres hi ha una petita rotonda per fer al canvi de sentit).

8. Al primer trencall, gireu cap a l'esquerra. Direcció masia Can Turró.

9. Al primer trencall que trobeu, gireu cap a la dreta. Direcció masia Can Turró.

10. Benvinguts a Can Turró.


EL TEMPS ESTIMAT DE TOT EL RECORREGUT ÉS DE 5 A 10 MINUTS