Som una família dedicada a la pagesia des de fa moltes generacions, on encara a dia d’avui vivim d’ella. Els nostres orígens son a Parets del Vallès a la finca de Can Carena, però arrel de la pressió urbanística l'any 1990 ens traslladem a Santa Maria de Palautordera a la finca de Can Turró, envoltada per una gran extensió agrícola i forestal, on hi trobarem el Riu Tordera i unes magnífiques vistes al Massís del Montseny, lloc on ens permet seguir dedicant-nos a la nostre gran passió, conrear la terra i cuidar dels animals.

Com activitat econòmica tenim una granja de vaques lleteres, però tot i havent-nos adaptat els temps moderns, encara mantenim aquell esperit de casa de pagès, intentant ser autosuficients,tenint cura de la terra i criant diferents tipus d’animals: vaques, xais, conills, gallines ..., conreant l’hort i els arbres fruiters, tot per al nostre consum.

Des de l’any 2.012, hem obert Una Aula D’Entorn Rural, on oferim la possibilitat als nens, nenes i les seves famílies a conèixer i aprendre d’una manera real i pràctica, com es viu i es treballa en una casa de pagès. . El nostre objectiu és que la gent que ens visita entengui i valori la relació que ens uneix amb la terra i els animals.